Hrvatska sve popularnija u Izraelu

Posted on 4/2/2015 by with 0 comments

Aktualni pokazatelji i poslovni rezultati ostvareni u suradnji s mrežom partnera s tržišta Izraela pokazuju kako Izraelci u sve većem broju posjećuju Hrvatsku.
Optimistične najave s navedenog tržišta ukazuju kako su predviđanja stručnjaka iz Fleet rent a cara bila utemeljena kada su prošle godine krenuli u realizaciju poslovne suradnje s nekolicinom vodećih kompanija u Izraelu s podrčja agencijskog i rent a car poslovanja. Točnije, radi se o značajnom rastu rezervacija u odnosu na protekle godine. Riječ je o čak 74% rasta broja rezervacija vozila u usporedbi s prošlom godinom.

Tanja Roca, izvršna direktorica FLEET rent a cara naglašava kako su ovakvi rezultati direktna posljedica najava rasta popularnosti Hrvatske kao destinacije na tržištu Izraela. „Naša predviđanja i poslovni rizik, sudeći prema trenutnim rezultatima i najavama su se višestruko isplatila. Trenutno višestruko premašujemo predviđanja, a tek nam predstoji period kada očekujemo najveći broj rezervacija. Najviše se traže vozila za Split i Dubrovnik te Zagreb, a sudeći prema profilu korisnika – ciljnoj skupini 23-38 godina, najveći broj posjetitelja iz Izraela dolazi u vrijeme održavanja glazbenih festivala u srpnju te sredinom lipnja i početkom kolovoza.“

Kao posljedica odlične poslovne suradnje s navedenim tržištem, FLEET rent a car je ovih dana potpisao i sponzorski ugovor s Festivalom Tolerancije. Riječ je o tzv. Festivalu Židovskog Filma koji će biti održan u Zagrebu u periodu od 12. do 18. travnja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home