Podvodna vjenčanja novi mamac za turiste

Posted on 4/7/2015 by with 0 comments

Budući mladi bračni par iz Rijeke, doktorica stomatologije Petra Zaverski i vjeroučitelj Marko Mihajić, koji svoje vjenčanje planira ovo ljeto na otoku Košljun kraj Punta na Krku u suradnji s agencijom Event&Wedding Zone, odlučili su se na neobično obilježavanje zaruka i pripremu za vjenčanje. Postali su modeli poznatog riječkog fotografa Petra Fabijana, ali pod vodom.

Kao što samo vjenčanje planiraju na poseban način i u retro stilu, tako su i pre-wedding photo session začinili jedinstvenom fotografijom. Bazen hotela Sol Umag pretvorio se u photo set na kojem je Petar Fabijan, iskusan podvodni fotograf i rekreativni ronilac uz pomoć boca s kisikom i ostalih podvodnih rekvizita pružio Petri i Marku prvi podvodni wedding photo session!!!


Na bazenu dekoriranom cvijećem i svijećama, posebnu pažnju je ipak plijenio podvodni set sastavljen od stola sa stolnjakom i dekoracijama, stolicama s presvlakama, te šampanjcem i čašama koje su čekale mladence na samom dnu…

Hrvatska (pogotovo Istra) je u zadnjih nekoliko godina postala pravi hit među svjetskim destinacijama za vjenčanje parova iz cijelog svijeta, stoga ne čudi da su se Riječani, fotograf Petar Fabijan i Đana Vozila Kovačević iz agencije Event&Wedding Zone odlučili ponuditi budućim mladencima potpuno novi način obilježavanja njihove ljubavi i vjenčanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home