Od sada Hrvati lakše do Singapura

Posted on 5/4/2015 by with 0 comments

Croatia Airlines i Singapore Airlines počinju suradnju u prijevozu putnika zajedničkim korištenjem oznaka za letove, priopćile su u ponedjeljak dvije kompanije.

Viša potpredsjednica za marketing i planiranje Singapore Airlinesa Lee Wen Fen ocjenjuje da će zajedničko korištenju oznaka s Croatia Airlinesom poboljšati povezanost letova između Singapura i Hrvatske, čija popularnost raste kao destinacije za odmor i poslovna putovanja.

Predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Krešimir Kučko pak dodaje kako će usluge Croatia Airlinesa biti još dostupnije na azijskom tržištu.

‘Uvjeren sam da će naši zajednički letovi stvoriti novu kvalitetu usluga na zadovoljstvo putnika na oba kontinenta’, izjavio je Kučko.

Singapore Airlines, uz Singapur kao glavno čvorište, posluje na 60 odredišta u 33 zemlje, a ima više od sto zrakoplova u svojoj floti.

Croatia Airlines ima flotu od 12 zrakoplova, a u ljetnom redu letenja 2015. obavlja gotovo sto letova na dana i Hrvatsku povezuje s 30 europskih odredišta u 18 zemalja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home