Svpetrvs Hoteli jedini se u Hrvatskoj bave Vacation ownership-om

Posted on 6/8/2015 by with 0 comments

Svpetrvs hoteli ovih dana svečano obilježavaju 15 godišnjicu uspješnog poslovanja u sklopu Waterman International grupe. Uoči svečanog obilježavanja 15. godišnjice Marijan Dužić, predsjednik Uprave Svpetrvs Hotela je izjavio: „U Supetar sam prije 15 godina došao s vizijom da ovdje napravimo nešto veliko. Danas s ponosom mogu reći da smo do danas ostvarili značajne pomake, turizam u Supetru podigli na novu višu razinu, produžili sezonu koja kod nas počinje već u ožujku i završava početkom studenog, dok nam neki objekti rade i cijelu godinu.

Tijekom godine zapošljavamo 105 zaposlenika, od kojih je 80 posto zaposlenika s otoka Brača, dok u sezoni sa sezonskim radnicima taj broj raste 400. Ponosni smo što je popunjenost naših kapaciteta već sada na razini višoj od 90%. Investirali smo značajne iznose, a na tome ne planiramo stati. Već sad u planu imamo izgradnju novog hotela, vodenog parka, wellnesa i garaže koju će moći koristiti i naši gosti ali i građani Supetra. Nažalost, kao i svi investitori u Hrvatskoj, suočavamo se s preprekama koje birokratizirani aparat stavlja pred nas, ali mi imamo jasnu viziju i s našim projektima planiramo nastaviti i dalje!

Razvoj turizma, nova radna mjesta koja će novi projekti osigurati neophodni su za daljnji razvoj Grada Supetra, Otoka Brača u cjelini ali i boljeg pozicioniranja na turističkoj karti svijeta!
Svpetrvs hoteli iz zraka
Od dolaska u Hrvatsku i kupnje Svpetrvs Hotela 2000. godine, Waterman International je uložio više od 40 milijuna eura u rekonstrukciju postojećih i izgradnju novih objekata.

U 2014. godini dvije najznačajnije investicije su bile potpuna obnova Hotela 8 u centru Supetra s 28 smještajnih jedinica, otvorenim bazenom, saunom, restoranom i posebnim pogledom na zalazak sunca, te Waterman Beach Village koji je u potpunosti obnovljen s 43 mobilne kućice koje mogu primiti i do 6 ljudi, novom recepcijom i restoranom te potpuno uređenom plažom. Hotel 8, koji je otvoren cijelu godinu, ima i jednu od najekskluzivnijih Vila na dalmatinskim otocima.

Svih ovih godina vodstvo Svpetrvs hotela imalo je i ima jasnu viziju – unaprijediti razvoj turizma u Gradu Supetru te što bolje pozicionirati Supetar i otok Brač na turističkoj karti svijeta. Ispravnost takve vizije i poslovanja potvrđuju i rezultati ostvarenog broja noćenja koji se od 2000. godine to 2015. godine gotovo udvostručio.
Hotel-Osam
U posljednjih 15 godina promijenila se i struktura gostiju te su tako danas najzastupljeniji gosti iz Njemačke, Francuske, Švedske, Norveške, Slovenije i Mađarske.

Svpetrvs Hoteli jedini su koji se u Hrvatskoj bave i Vacation ownership-om što podrazumijeva ustupanje prava korištenja smještajne jedinice gostu na 30 ili 15 godina na način da ju on koristi svaku drugu godinu. U sklopu ovog koncepta, Svptrvs Hoteli imaju više od 3500 članova koji su većinom izvan Hrvatske, a prednost ovakvog oblika turizma je da gost ne mora dolaziti svih 30 godina u Supetar već svoj tjedan može zamijeniti za neku drugu lokaciju od njih više od 2000 diljem svijeta koje se nalaze u portfelju Interval International agencije – jedne od dvije vodeće svjetske agencije za razmjenu.

Svpetrvs hoteli jedinstven su spoj turističkog resorta, naselja mobilnih kućica, hotela namijenjenog odraslim gostima te Vacation Ownership koncepta. Svojim gostima pružaju vrhunsku uslugu sukladno njihovim željama i zahtjevima te tako omogućuju jedinstven doživljaj stila života na otoku.

U samo godinu dana poslovanja, Hotel 8 osvojio je brojne međunarodne nagrade; adults only – booking.com – Award of excellence, TripAdvisor award prema kojoj je među 25 najboljih hotela s doručkom u Hrvatskoj.  Istovremeno, Svpetrvs hoteli nagrađeni su nagradama; Thomas cook proven quality award, TripAdvisor Travelers’ choice award, TripAdvisor- Award of excellence, Holiday Check award- one of 99 worldwide best hotels in category of family hotels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home