ISTRAŽIVANJE Nemarni roditelji najomraženiji su hotelski gosti

Posted on 10/10/2015 by with 0 comments

Nemarni roditelji zauzeli su vrh ljestvice najiritantnijih gostiju prema istraživanju koje je Expedia provela na uzorku od 1022 Amerikanaca.

Dok su ‘ljubavnici iz jacuzzija’ i ‘cugeri iz bara’ također dobili velik broj kolutanja očima ostalih gostiju hotela ipak ni jedna skupina iritantnih gostiju ne dižu kosu na glavi ostalima toliko kao roditelji koji puste svoju djecu da divljaju bez ikakve kontrole.

Njihovo šonjavo i izvještačeno korenje djece koja lude po hotelu ide na živce čak dvije trećine ispitanih Amerikanaca u istraživanju Expedije.

Studija objavljena početkom listopada tražila je od ispitanika da opišu koja je po njima najiritantnija vrsta ponašanja kod hotelskih gostiju.

Dakle, nemarni roditelji zauzeli su vrh ljestvice sa 67 posto glasova ispitanika, slijede vragovi iz hodnika koji su ugnjavili njih čak 64 posto. Vragovi iz hodnika su gosti koji su odvratni i glasni u hotelskih prolazima. Na trećem mjestu su gunđala koja se na sve žale s 54 posto glasova ispitanika.

TOP LISTA IRITANTNIH GOSTIJU
1. Nemarni roditelji 67%
2. Vragovi iz hodnika 64%
3. Gunđala 54%
4. Bećari iz soba 52%
5. Parovi koji se svađaju stalno 26%
6. Partijaneri s bazeni 22%
7. Indiskretno vođenje ljubavi : 21%
8. Ljubavnici iz javnog jacuzzija 20%
9. Cugeri iz hotelskog bara (odnosi se na poslovne ljude) 12%
10. Brbljavci iz lifta 6%
Istraživanje je pokazalo da više od četvrtine Amerikanaca iz hotela higijenske potrebštine.
Na CNN-u su se začudili tako niskoj brojci s obzirom na široku rasprostranjenost malih bočica od šampona u američkim kućanstvima.
Više možete pročitati ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home