Gdje se u Hrvatskoj spava kao kod kuće? Amerikanci znaju

Posted on 4/20/2015 by with 0 comments

Luksuzni boutique hotel Lešić Dimitri Palace iz Korčule našao se na popisu New York Timesa među 10 europskih hotela u kojima ćete osjećati kao kod kuće (ako vam je kuća palača).

Kako navode na stranici vjernom obnovom palače zadržani su mnogi izvorni elementi u kombinaciji s namještajem izrađenim po mjeri, izvrsnim dizajnom i modernom tehnologijom.

Predanost očuvanju nepromijenjenog izvornog izgleda Palače i rasporeda prostorija inspirirala ih je da umjesto klasičnih hotelskih soba stvore individualne apartmane na svakom katu.

Imaju pet divnih apartmana s jednom do tri spavaće sobe koje pružaju luksuz smještaja boutique hotela. Imena su Venecija, Kina, Indija, Arabija i Cejlon inspirirani su Marcom Polom.

Apartmani imaju punu hotelsku uslugu, no ujedno pružaju neovisnost s kompletno opremljenim kuhinjama i blagovaonicama, u kojima za vas mogu kuhati njihovi kuhari ili to možete činiti sami. Šesti apartman, Korčula, pretvoren je u prostor za spa tretmane.

Dizajn Palače odaje počast Marcu Polu i njegovim avanturama na Putu svile integrirajući stilska obilježja različitih krajeva na tom putu s izvornim osobinama obnovljene Palače i ručno izrađenim namještajem.

Detaljnije na njihovoj stranici lesic-dimitri.com.

Ostale hotele s popisa New York Timesa možete pronaći ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home