Odbrojavaju se dani do najslađeg i najukusnijeg događaja u Brtonigli

Posted on 2/18/2016 by with 0 comments

I ove godine ljubitelji vina, slatkoga, sporta i dobre zabave okupiti će se na jednom mjestu, točnije u Brtonigli.

Naime, u pripremi je 4. Choco & Wine Fest i 6.Brtonigla Adventure Trek. Ovogodišnja izdanja navedenih manifestacija biti će najbolja do sada po pitanju programa i broja sudionika, a ukoliko vremenski uvjeti to dopuste i posjećenost će biti rekordna.

Sve počinje ove subote, 20.02.2016. u 9 sati ujutro kada će oko 300 sudionika Brtonigla Adventure Treka (iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske) okupiti u Brtonigli i natjecati u ukupno 3 kategorije na novim trasama dužine od 10-60km, za čiji prolazak će biti potrebno od 1-12 sati pješačenja /trčanja.
Choco & Wine Fest 1
Istoga dana s početkom u 12 sati, započinje najslađi događaj u Brtonigli, tj. 4. Choco & Wine Fest koji će se održati u grijanom šatoru na glavnom trgu.
Rekordan broj izlagača iz Hrvatske i Slovenije, uz bogati prodajno-izložbeni prostor ponuditi će prisutnima nezaboravni doživljaj okusa i mirisa.

Osim bogate ponude slatkih proizvoda i vina, posjetitelje očekuje choco show, dječji program, izrada skulptura od čokolade, vođena prezentacija sljubljivanja čokolade i vina i još mnogo toga.

Ovogodišnje izdanje navedene manifestacije, osim dnevnog programa biti će obogaćen i večernjom zabavom, uz nastup izuzetno popularnog Gordana Gregurovića, visoko pozicioniranog natjecatelja iz „The Voice“, koji će svojim jedinstvenim vokalom i poznatim hitovima zabavljati prisutne do kasno navečer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home