‘After work party’ Dalmacija Wine Expa u Makarskoj

Posted on 4/30/2015 by with 0 comments

Tjedan dana nakon poslovnog dijela festivala u Splitu, 01. i 02. svibnja 2015. Dalmacija Wine Expo se seli u Makarsku, koja je tradicionalni domaćin festivala već šestu godinu za redom. U Makarskoj je festival potekao, rastao i postao centralni vinski događaj Dalmacije. Sama manifestacija ujedno je i neformalni signal svim ugostiteljskim objektima da je turistička sezona službeno započela.

I ove godine posjetiteljima donosimo mnoštvo zabave. Puna dva dana na Kačićevom trgu i u Kalelargi organizirati ćemo niz koncerata na otvorenom uz brojne štandove na kojima će se točiti vina probranih vinara te će se moći uživati u autohtonim okusima Dalmacije. Organizitori su pripremili i tradicionalne igre s nagradama za pobjednike, te vjeruju kako će se i domaće stanovništvo i turisti zabaviti sudjeljujući u njima. 1. i 2. svibnja centar grada postaje jedna velika eno-gastronomska pozornica protkana zvucima glazbe gdje će se pronaći ponešto za svačiji gušt. Stoga je ovo idealna prilika svim hotelijerima i turističkim agencijama da svoje goste upute u staru gradsku jezgru i da istinski uživaju u vinu, hrani i probranoj glazbi.

Kao i svake godine, u sjećanje na suosnivača i dragog, ali nažalost prerano preminulog, prijatelja Milana Ožića Miku, događanje će imati i humanitarni karakter. Dodijeliti ćemo i nagradu Milan Ožić za osobu godine. Nagrada se dodjeljuje osobi za izniman doprinos u oblikovanju vinske scene u Dalmaciji. Ove godine to će biti četvrti put, a prethodne tri nagradu su primili Zlatan Plenković, Meri Šilović i Miljenko Mike Grgich.

Program događanja možete pronaći ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home