Zabavno pismo korisnika interneta turistima koji dolaze u Hrvatsku

Posted on 5/20/2015 by with 0 comments

Potpuno iznerviran činjenicom da ne može normalno koristiti Reddit zbog brojnih turista gladnih informacija o Hrvatskoj, jedan korisnik toga servisa je u duhovitom pismu objasnio svima kako da dođu do informacija, a da pri tom njega puste na miru.

Pismo počinje s izjavama ljubavi i zadovoljstva upućenog gostima koji su kod nas odlučili, potrošiti svoj novac kod nas hmm.., se divno provesti. Nakon tople srceparajuće dobrodošlice prešao je na stvar. Piše da je /r/croatia prilično mala zajednica, a da mnogo divnih ljudi fuckers ide u Hrvatsku svake godine pa onda oni budu preplavljeni pitanjima poput: ‘gdje da idem, što da radim, koji je najbolji restoran, plaža, klub, što da odjenem i da li je dozvoljeno bosti debele ljude na plaži sa štapom’ (autor odgovara da ne, iako je smiješno)?

Navodi da oni na subredditu croatia nemaju problema odgovoriti na sva pitanja i dati preporuke, ali upozorava da prije nego postave pitanje, pogledaju je li već bilo postavljeno i postoji li odgovor unutar grupe i da malo prosurfaju po alatima sa strane i na vrhu stranice koji se nude jer je, naglašava, pomalo glupo i zamorno iznova odgovarati na jedno te ista pitanja.

I tako dalje do kraja uz još malo psovki i miroljubivi završetak s porukom da se i on želi zabavljati na Redditu kao što i gosti u Hrvatskoj.
Cijelo pismo pročitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home