INmusic u bitci za titulu najboljeg europskog festivala

Posted on 10/21/2015 by with 0 comments

I ove godine INmusic festival nalazi se na popisu najboljih europskih festivala! INmusic festival nominiran je za European Festival Award, u kategoriji ‘Best Medium-Sized Festival’. O najboljem festivalu odlučuje publika putem glasovanja na službenoj stranici: http://eu.festivalawards.com/vote-now/. Glasovanje završava 12. studenog u 19 sati.Organizatori INmusica pozivaju publiku da svojim glasom podrže najdraži im festival.

Za nekoliko izdvojenih minuta glasovanja svatko ima priliku osvojiti 2 ulaznice za pobjednički festival. Ovom nagradom odaje se priznanje radu svih najvažnijih europskih festivalskih organizacija, a INmusic se već godinama nalazi u društvu najvećih, najuglednijih i najboljih glazbenih festivala.

Osim za najbolji festival, može se glasovati i u niz drugih kategorija poput za najboljeg novog  talenta gdje je nominirana Kate Tampest koja se predstavila i na ovogodišnjem INmusic festivalu. Za festivalsku himnu, među ostalima, nominiran je Rudimental s pjesmom ‘Never Let You Go‘ koja je izvrsno zagrijala atmosferu i rasplesala publiku INmusica, a također je nominirana i pjesma ‘Ship to Wreck‘, Florence + The Machine – prvog potvrđenog headlinera za jedanaesto izdanje INmusic festivala.INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu.

Uz prvog potvrđenog izvođača, Florence + The Machine, uskoro se očekuju i nove najave velikih glazbenih imena koja će nastupiti na jarunskom Otoku mladosti.

 Glasovanje (do 12.11. u 19h): http://eu.festivalawards.com/vote-now/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home