Bronson snimio spot kod nas: I’m bout to eat some BBQ in my underwear, let’s just go to Croatia

Posted on 9/8/2015 by with 0 comments

Tri najveće zvijezde Fresh Island Festival 2015 udružili su snage te snimili spot za hit singl “Beautiful Life” čija se radnja odvija na otoku Pagu. Radi se o trenutno najvećem svjetskom hip hop hit singl “Beautiful Life”.

Na samom početku video spota kroz telefonski razgovor Action Bronson-a I Statik Selektah-a, Bronson  govori “ I’m bout to eat some BBQ in my underwear”, “Lets just go to Croatia”.

Zatim kreće video spot i natpis “Pag, Croatia” te vožnja na jahti po skrivenim uvalama otoka Paga. Fresh Island Team organizirao je kompletno snimanje video spota na različitim lokacija otoka Paga – od vožnje jahtom i vodenim skuterima po skrivenim uvalama, kupanja na bazenu hotela Luna, večere u boutique restoranu Boškinac, vožnje quadovima u Novalji i otoku. Finalni kadrovi video spota “Beautiful Life” prikazani su sa Fresh Island Festivala kada su i premijerno izveli pjesmu na oduševljenje publike.

Očekuje se da će video spot pogledati i do 10 miliona ljudi iz čitavog svijeta što je odlična promocija za rvatsku I otoHrvatsku i otok Pag. Hrvatska turistička zajednica bi svakako trebala iskoristiti sam video spot za promociju otoka Paga, te pozvati sve mlade da posjete plažu Zrće i Fresh Island Festival naredne godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home