Action Bronson i Push T dolaze na Fresh Island Festival

Posted on 4/24/2015 by with 0 comments

Action Bronson, Pusha T, Evidence (Dilated Peoples), Just Blaze i Tim Westwood nova su izvođačka imena koja će nadopuniti sad već bogati program vodećeg europskog Hip-Hop i R&B festivala Fresh Island, uz prethodno najavljene Joeyja Bada$$a, Dannyja Browna, Migosa i mnoge druge.

Po prvi put u Hrvatskoj čuveni glazbeni medij Noisey održat će u sklopu festivala i specijalno UK grime izdanje s nekima od vodećih imena tog žanra poput Stormzyja, MC Big Narstieja, DJ Targeta i prethodno najavljenog Skepte. Fresh Island, poznat po podršci Hip-Hop izvođačima diljem zemaljske kugle, ugostit će i legendarne europske DJ-e i MC-e – Cut Killera (FR), Haftbefehla (GER), Big J-ja (AT), Rytmusa (SK), te DJ/rap tim Wich & Vladimir 518 (CZ).

Action Bronson

Action Bronson

Od 15. do 17. srpnja festival Fresh Island će okupirat će plažu Zrće, brodove, bazene i klubove Papaya, Aquarius i Kalypso s preko 18 000 očekivanih posjetitelja iz svih dijelova svijeta kojima će festival pružiti nezaboravan i jedinstven glazbeni, ali i turistički doživljaj.

Festival je prošli tjedan zaradio titulu najboljeg urbanog i hip hop festival u Europi (via Festicket). Early bird karte već su rasprodane, a cijena redovnih karata je 65€ za ex Yu zemlje,  dok je cijena VIP ograničenog broja karata 199€ . Karte se mogu kupiti putem službene stranice Fresh Islanda.

Push T

Push T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home