15 tisuća Engleza stiže na Hideout Festival na Pag

Posted on 6/26/2015 by with 0 comments

Klub Kalypso je otvorio vrata sezone 2015. i pokazao svoje novo lice nakon kompletnog makeovera. Sjajno su protekli Zrće Spring Break festival i Incognito Summer Opening festival, prvi na Zrću u organizaciji Reforma Music Events. Sada je Kalypso zbog svojeg posebnog izgleda integriranog u prirodu, a i zbog najkvalitetnijeg sound i light sustava na Zrću, najjatraktivniji klub na plaži. I program u sezoni 2015. mu je iznimno bogat, nakon spomenutih festivala slijedi Hideout Festival 2015, pa neposredno nakon tog Hard Island Festival 2015, i tako, kroz čitavu sezonu gotovo da neće biti praznog hoda između festivala i partyja.

Popis ljetnih festivala na Jadranu možete pročitati ovdje.

Ovaj tjedan preko 15.000 Engleza dolazi na Pag, što je znak da je Hideout Festival 2015 pred vratima. Počinje u nedjelju 28. lipnja i, po običaju, dovodi preko 80 DJ zvijezda iz Engleske i čitavog svijeta, od kojih su Duke Demont, Eats Everything, Gorgon City, Jamie Jones, Loco Dice, Nina Kraviz, Seth Troxler, Sigma i Wilkinson samo najistaknutiji. Festival traje od nedjelje 28. lipnja do četvrtka 2. srpnja i održava se na čitavoj plaži, u svim klubovima, a 3. srpnja tijekom cijelog dana, samo u Kalypsu, održat će se službeni Hideout Afterparty.

Neposredno nakon Hideout festivala, dakle u petak, 3. srpnja, od 23:00h na rasporedu je još jedan vrhunski festival: HARD ISLAND FESTIVAL 2015.

Na Hard Island Festivalu, klub Kalypso udružuje snage s agencijama i party brandovima Q-Dance, Dirty Workz, Hardcora Italia, Unite Records i Pulsar, te zejedničkim snagama predstavljaju ovaj epski ljetni festival.

Posebni događaji u sklopu Hardi Island festivala su sljedeći spektakli:
– Q-dance presents: Wildstylez Lose Control Tour 2015 + Friends
– Dirty Workz Presents Coone + Friends
– Hardcore Italia Celebrates 20 Years of Traxtorm Records
– Unite Records present New World Order w/ Zatox + Friends powered by Pulsar

We don’t fit in – we stand out! Thank you Zrce Springbreak Croatia and Djs From Mars for the BEST crowd in the world!

Posted by Kalypso club @ Zrce beach on Saturday, June 20, 2015

Izvođača na festivalu je također pregršt, biti će tu: Alien T, AniMe, Art Of Fightera, Code Black, Coone, Dave Revan, Da Tweekaz, Doctor Zot, Dr. Rude, Ivan Maister, Kronos, Mad Dog, MANDY, Martek & Pixie, Nico & Tetta, Noisecult, Sound Rush, The Stunned Guys, Villain, Wildstylez, Zatox, itd.

Dakle, očekuje Vas još jedan party maraton. Više detalja možete vidjeti na službenim stranicama: www.kalypso-zrce.com i www.hardisland.com. U bilo kojem trenutku, u Kalypsu možete potražiti osvježenje za koje su se pobrinuli pokrovitelji. Uživajte u šarenim Sensation okusima ljeta i osvježite se i uz izrazito pitko pivo Corona.

Inače, svake srijede u sklopu Kaypsovog Afterbeach partyja je Foam Pool Party, na kojem se dijele neka pića i možete uživati u slatkim koktelima koji sadrže Bacardi ili Svarog, a za izbirljivije, tu je i najkvalitetnija vodka Grey Goose…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home