Rijeka postaje središte adrenalinske zabave

Posted on 6/18/2015 by with 0 comments

Ovog vikenda, 20.-22. lipnja, Rijeka postaje središte ljetne zabave, vodenih užitaka, adrenalinskih vožnji i brojnih sportova! Epicentar: Watersport Festival Rijeka, plaža Ploče, ispod Bazena Kantrida.
Ususret prvom danu ljeta i Europskom danu vodenih sportova, na plaži Ploče će se od subote 20. lipnja do ponedjeljka 22. lipnja održavati prvi festival vodenih sportova u Rijeci – Watersport Festival Rijeka.

Uz Blackminton, SUP polo, Stand Up Paddling, „divlju“ vaterpolo ligu te tradicionalnu manifestaciju „Homo si plivat“, posjetitelje plaže Ploče očekuju i brojni drugi sportovi i atrakcije. Oni najvještiji okušat će se na Flyboardu, ljubitelji adrenalina na Jet Skiju, oni koji hvale more ali se drže kraja moći će se zabavljati u pješčaniku, a za najmlađe će posebno interesantan biti ponedjeljak, kad se održavaju natjecanja mlađih uzrasta i radionice. Kompletan raspored Watersport Festivala možete pronaći na www.watersportfestivalrijeka.com a dodatne informacije na Facebook stranici Watersport Festival Rijeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home