You Tube zvijezde degustiraju hrvatske slatkiše! Pogledajte kako su reagirali

Posted on 1/5/2016 by with 0 comments

Već duže vrijeme u planovima hrvatske političke elite je nastojanje da se hrvatska prehrambena industrija poveže s turističkom i da se gostim koji posjećuju hrvatsku obalu tijekom ljeta nude izvorni hrvatski proizvodi.

Razne zemlje imaju različite metode kako turiste natjerati da kupuju domaće proizvode. Tako recimo Grci ljeti na plus 40 samo domaće sokove drže u frižiderima (barem je tako bilo prije krize) dok ako želite kupiti Coca-Colu morate posegnuti za toplim napitkom s police.
Međutim kada naši političari govore o promociji hrvatskih proizvoda sigurno nisu očekivali da će se oni naći u programi youtube zvijezda pod egidom ‘čudni slatkiši’.

Jednoj takvoj koja radi pod kodnim imenom simplynessa15 obožavatelji su poslali hrvatske i srpske slatkiše koje je ona potom degustirala.
Od hrvatskih slatkiša koje je probala Nessi je bio zanimljiv izgled čokoladice Bananko, Životinjsko carstvo joj je bilo odvratno jer je komadić progutala s folijom, a da nije ni skužila Kiki bomboni su je oduševili.

Eto, možda bi nam novi turistički slogan mogao biti ‘dođite u zemlju čudnih slatkiša’.

Nessa je iz nekog razloga onemogućila embedanje pa je možete pogledati na ovom linku.

Druge slične autore možete pogledati dolje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home