Toplinskom valu prkosila plaža usred grada

Posted on 7/15/2015 by with 0 comments

Za razliku od najavljenog toplinskog vala, najuži centar grada Zagreba preplavio je pravi val osvježenja koje su izazvale Ecija Ivušić i Ana Stunić.
Sve je to dio plana Žuje Limuna i Grejpa koji su svim građanima omogućili Osvježenje je zakon gradsku plažu na Europskom trgu u Zagrebu.

 Pravi spas od nesnosnih vrućina i užurbane svakodnevice mnogi su pronašli u udobnoj ležaljci pod palmom uz relaskirajuću glazbu i osvježavajuću Žuju Limun i Grejp. Nisu bili uskraćeni ni posjetitelji natjecateljskog duha koji su odmjerili snage u ljetnim sportskim igramaodbojci na pijesku, boćanju s vodenim balonima, tenisu sa spužvastim lopticama, badmintonu te društvenim i brojnim nagradnim igrama. Provod na plaži ne bi bio potpun bez koncerata pa je tako svake večeri nastupao jedan od mnogobrojnih cool bendova.

Svoje mjesto pod palmom uhvatile su i ljubiteljice dobrog provoda Ana Stunić i Ecija Ivušić koje su predahnule od mnogobrojnih obveza i uživale u atraktivnim dnevnim i večernjim događanjima.Ecija Ivusic pronasla svoje mjesto pod palmom usred grada Ljetne igre s Anom Stunic u samom centru grada

Nakon Zagreba, ljetnu turneju Žuja Limun i Grejp nastavljaju u Osijeku na Trgu Svetog Trojstva od 17. srpnja do 26. srpnja i u Varaždinu od 31. srpnja do 9. kolovoza. Jedno je sigurno, uz gradsku plažu Osvježenje je zakon, pravo osvježenje je  nadohvat ruke.

Svježe vijesti i detaljne informacije mogu se pronaći na službenoj stranici www.ozujsko.com/gradska-plaza

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home