Ovog proljeća svi putevi aktivnog odmora vode na otok Krk

Posted on 4/7/2015 by with 0 comments

Baška na otoku Krku ovog će ovoga travnja ugostiti brojne ljubitelje aktivnog odmora. U dva tematska vikenda priliku za upoznavanjem prirodnih, povijesnih i kulturnih atrakcija Baške bez ikakve naknade imat će planinari, biciklisti te svi oni koji uživaju u boravku na otvorenom.

Prvi je na rasporedu Baška Hike Weekend koji de se održati 11. i 12. travnja. Tijekom dva dana svi koji posjete Bašku modi de sudjelovati u Šetnji do Mjeseca, u izletu po edukativnoj stazi Baška – Pod Lipicu te se pobliže upoznati s glagoljaškom baštinom. Za sve sudionike osiguran je ručak nakon pješačkih pohoda, a u večernjim satima subote predviđena je i šetnja s bakljama.

PROGRAM:

Subota, 11.4.

9:30 okupljanje i prijave sudionika (kod spomenika ispred Bistroa Forza)
10:00 Moonwalk Baška – vođeni izlet “Šetnicom do Mjeseca” 15:00 Ručak i nastup folklornog ansambla Balun (ispred Bistroa Forza)
13:00 – 18:00 Tržnica (štandovi, suveniri, predstavljanje obrta…)
20:00 Šetnja s bakljama
baska-glagoljica(1)
Nedjelja, 12.4.

9:30 okupljanje sudionika (kod spomenika ispred Bistroa Forza)
10:00 Glagolitic walk – vođeni izlet po stazi glagoljice te poučnoj stazi Baška – Pod Lipicu (promocija letka o poučnoj stazi)
14:00 Ručak (Bistro Forza)
13:00 – 18:00 Tržnica (štandovi, suveniri, predstavljanje obrta…), Za one koji žele provesti cijeli vikend u Baški, Hoteli Baška su pripremili i vrlo povoljne pakete s polupansionom ved od 217 kuna po osobi.

Dodajmo kako će Baška 18. i 19.4.2015. biti domaćinom

Baška Bike Weekenda, a prije toga de ugostiti i jedinstvenu utrku brdskog biciklizma u svijetu 4 ISLANDS MTB STAGE RACE te se može zaključiti kako ovog proljeća svi putevi aktivnog odmora vode na otok Krk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« Back home